Πιστότητα πελατών Members Club

Members club

Προαιρετικό λογισμικό για τις εφαρμογές Hair Manager και Customer Notes για πλήρη παρακολούθηση πιστότητας και επιβράβευσης πελατών.

Δώστε κίνητρα στους πελάτες σας να μαζεύουν πόντους στην κάρτα τους.

Επιβραβεύστε τους με προσφορές ή εκπτώσεις!

Με αυτό το πρόσθετο λογισμικό στην εφαρμογή Hair Manager μπορείτε να παρακολουθήσετε το κύκλωμα για την πιστότητα και επιβράβευση πελατών, κατά το οποίο κάθε πελάτης που συμμετέχει μπορεί να μαζεύει πόντους (είτε από τις επισκέψεις, είτε λόγω γενεθλίων κλπ) και με βάση ένα πίνακα δώρων, να κερδίζει κάποια δωρεάν υπηρεσία ή έκπτωση ή δωροεπιταγή κλπ. Έτσι με τον τρόπο αυτό δίνετε ακόμη ένα κίνητρο στους πελάτες σας να σας επισκέπτεται τακτικότερα και εσείς ανταποδίδετε με τα δώρα και τις εκπτώσεις που τους κάνετε. Στην εφαρμογή αυτή μπορείτε να δώσετε ειδικές κάρτες με γραμμωτό κώδικα και να παρακολουθείτε στον Η/Υ αναλυτικά πότε προσθέσατε πόντους και πότε αφαιρέσατε (λόγω δώρων). Μπορείτε αν θέλετε να έχει ημερομηνία ισχύος (περίοδο πχ 6 ή 12 μήνες κλπ) μέχρι την οποία θα πρέπει ο πελάτης να μαζέψει τους πόντους. Τα δώρα είναι με κλιμάκωση, δηλαδή μπορεί ένας πελάτης να μαζέψει πόντους για το πρώτο δώρο και να μην τους εξαργυρώσει αλλά να συνεχίσει για το επόμενο επίπεδο δώρου μαζεύοντας ακόμη περισσότερους.

Το κύκλωμα συμπληρώνεται με αναφορές με κατάλληλα κριτήρια, από όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ποιές κάρτες πλησιάζουν στη λήξη τους και να επικοινωνήσετε με τους πελάτες, πόσα δώρα ανά κατηγορία πόντων έχετε δώσει κλπ Από τις αναφορές δημιουργείται αρχείο κινητών τηλεφώνων που μπορείτε να στείλετε μήνυμα sms μέσα από το κύκλωμα αποστολής sms.

*  Το κύκλωμα Members Club σε συνδυασμό με την εφαρμογή Hair Manager, έχει την δυνατότητα να καταχωρεί αυτόματα τους πόντους των υπηρεσιών ενός πελάτη με την καταχώρηση της επίσκεψής του. Μπορεί επίσης να αντιστοιχίσει σε μια κάρτα εκτός από τον κύριο κάτοχο και όσους  δευτερεύοντες θέλουμε. Έτσι μπορεί να καταχωρεί σε μια κάρτα τους πόντους από περισσότερους από έναν πελάτες. (πχ μπαμπάς, μαμά και παιδιά μαζεύουν πόντους στην ίδια κάρτα)

Το Φυλλάδιό μας

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εφαρμογής για σύντομες πληροφορίες.

DOWNLOAD PDF
TESTIMONIAL