ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ο Γιώργος Ταχτσίδης, αναλυτής-προγραμματιστής, με πολυετή εμπειρία στην πληροφορική κομμωτικών επιχειρήσεων, χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα και πανίσχυρα εργαλεία δημιούργησε το πρόγραμμα Hair Manager!
businessman_shaking_hands

Ο Γιώργος Ταχτσίδης δίνοντας, από το 1992, ανελλιπώς το παρών στο χώρο των κομμωτηρίων, αποτελεί προσωπική εγγύηση για τη διαρκή υποστήριξη της επένδυσής σας.

Με τις απαραίτητες αναβαθμίσεις, την κατάλληλη εκπαίδευση, με προσωπικές επισκέψεις συμβουλευτικής, τηλεφωνική υποστήριξη και με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας [internet, e-mail] βρίσκεται συνεχώς παρών με “λύσεις εχεμύθειας κι εμπιστοσύνης“.

Έχοντας ολοκληρωμένη εικόνα από την οργάνωση του κομμωτηρίου, ο Γιώργος Ταχτσίδης μπορεί να σας οδηγήσει με ασφάλεια στο δρόμο της σωστής μηχανοργάνωσης.

Γνώσεις

Οι γνώσεις πληροφορικής του Γιώργου Ταχτσίδη ξεκινούν από ένα ισχυρό θεωρητικό πανεπιστημιακό υπόβαθρο και συμπληρώνονται με την υπερτριακονταετή επαγγελματική εμπειρία στην ανάλυση προβλημάτων και ανάπτυξη κατάλληλων εφαρμογών για την επίλυσή τους.  Η ενασχόλησή του με την μηχανοργάνωση – μηχανογράφηση κομμωτηρίων για πάνω από 25 χρόνια αποτελεί εγγύηση για κάθε επιχείρηση κομμωτηρίου.

Δημιουργία Εφαρμογών
90%
Υποστήριξη Εφαρμογών
99%
Κάλυψη Ιδιαίτερων Αναγκών
99%
Σχεδιασμός για Κομμωτήρια
99%
Έμφαση στη Λεπτομέρεια
99%

Η μεγάλη εμπειρία και οι δοκιμασμένες στο χρόνο συνεργασίες με εταιρείες πληροφορικής, εξασφαλίζουν την βέλτιστη επιλογή για κάθε απαίτηση μηχανογράφησης, φέρνοντας τον δείκτη τιμής-αξίας στο ιδανικό σημείο.

Με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, η λύση που σας προτείνουμε καθιστάται επίκαιρη και σύμφωνη με τις λογιστικές, διαχειριστικές και στατιστικές ανάγκες σας. Σας ακούμε προσεχτικά και βελτιώνουμε την εφαρμογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Μπορούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε λύσεις που συμπληρώνουν την οργάνωση της επιχείρησής σας. Η συνεχής επαφή μας με ειδικούς στην οργάνωση κομμωτηρίων με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και μεγάλη εμπειρία, σας εξασφαλίζουν δοκιμασμένους τρόπους επιτυχίας.

Με τη λύση που σας προτείνουμε θα βρεθείτε σε ένα περιβάλλον χωρίς ακραίους σχεδιασμούς, με φιλικότητα και κατανοητή χρήση που θα σας παρέχει τις πληροφορίες που αναζητάτε για να πετύχετε τους στόχους σας.

Γιωργος Ταχτσιδης

Γεννημένος το 1965 στη Θεσσαλονίκη, με σπουδές στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής σχολής του Α.Π.Θ., ασχολείται επαγγελματικά στο χώρο της πληροφορικής από το 1986.’Εχει διδακτική εμπειρία πάνω από 3500 ώρες σε ποικίλα αντικείμενα πληροφορικής. ‘Έχει αναπτύξει περισσότερες από 20 ειδικές εφαρμογές σε διαφόρους τομείς επιχειρηματικής, εμπορικής και ακαδημαϊκής δραστηριότητας. Από το 1997 μέχρι το 2004 διετέλεσε υπεύθυνος μηχανοργάνωσης του Δήμου Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

Το 1991 αναπτύσσει σε συνεργασία με κομμωτήρια και ειδικούς στο management, το πρωτοποριακό, για την εποχή εκείνη, πρόγραμμα διαχείρισης κομμωτηρίου Palais de Coiffure το οποίο αποτέλεσε πολύτιμο εργαλείο στην ανάπτυξη περισσοτέρων από 150 επιτυχημένων κομμωτηρίων!

Το 2007 ανέπτυξε την εφαρμογή Hair Manager η οποία κληρονόμησε την εμπειρία της προηγούμενης εφαρμογής και ξεκίνησε το νέο ταξίδι στην επεξεργασία της πληροφορίας. Με την νέα εφαρμογή πλέον οι εγκαταστάσεις ξεπέρασαν τα 250 κομμωτήρια και συνεχίζει να εμπλουτίζεται με κάθε νέα ιδέα και ανάγκη που προκύπτει, πάντα σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες και μάνατζερ των κομμωτηρίων.

ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;

Δημιουργούμε εφαρμογές για επαγγελματίες και επιχειρήσεις.