good_idea
Έτη Εμπειρίας
Χαρούμενοι Πελάτες
Ενέργειες Υποστήριξης
Γραμμές Κώδικα

Ειδικές Εφαρμογές για Κομμωτήρια

Οι εφαρμογές είναι ανεπτυγμένες σε συνεργασία με κομμωτήρια και ειδικούς στο management κομμωτηρίων.

Θέλετε μια απλή εφαρμογή που θα κρατάτε τα στοιχεία των πελατών σας και τις συνταγές των τεχνικών εργασιών τους; Θέλετε να ξέρετε τα έσοδά σας και τα έξοδά σας; Χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή για έκδοση παραστατικών; Σας ενδιαφέρει να στέλνετε μαζικά sms στους πελάτες σας; Να παρακολουθείτε την απόδοση των κομμωτών σας; Να γνωρίζετε την παραγωγή υπηρεσιών του κομμωτηρίου; Θέλετε εξειδικευμένες οικονομικές ή στατιστικές αναφορές;

Με δυο εφαρμογές, τρεις εκδόσεις και ένα πρόσθετο λογισμικό παρακολούθησης πόντων επιβράβευσης πελατών, είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε για την επιχείρηση-κομμωτήριό σας. Θα βρείτε και πολλά περισσότερα μιας και  οι εφαρμογές εμπλουτίζονται με όλες τις νέες ιδέες που έρχονται είτε από τους κομμωτές, είτε από τους μάνατζερ κομμωτηρίων, είτε από νέες πρακτικές της πληροφορικής. Η εφαρμογή που θα επιλέξετε θα αποτελέσει την επιχειρηματική σας πυξίδα!

Vouchers του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

Αξιοποιήστε τα vouchers του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, για την βελτίωση της επιχείρησής σας.

Η εφαρμογή Hair Manager είναι ένα προϊόν εγκεκριμένο στο πρόγραμμα “Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ”, με το οποίο μπορείτε να ενισχύσετε την λειτουργία της επιχείρησής σας. Καλέστε μας για μια επίδειξη των δυνατοτήτων οργάνωσης και επικοινωνίας με τους πελάτες σας, που προσφέρει η εφαρμογή Hair Manager.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ

Μπορείτε να επιλέξετε την εφαρμογή που ταιριάζει στην επιχείρησή σας, ανάμεσα στις παρακάτω εφαρμογές. Οι εφαρμογές είναι κατάλληλες για επιχειρηματικούς χώρους κομμωτηρίων, αισθητικής, περιποίησης νυχιών.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Δείτε τι είπαν όσοι εμπιστεύθηκαν το Hair.gr και τις υπηρεσίες μας.

ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;

Δημιουργούμε εφαρμογές για επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο Γιώργος Ταχτσίδης, αναλυτής-προγραμματιστής, με πολυετή εμπειρία στην πληροφορική κομμωτικών επιχειρήσεων, χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα και πανίσχυρα εργαλεία δημιούργησε το πρόγραμμα Hair Manager!

Hair.gr

Αποκλειστικά για κομμωτήρια!

"

Με την υποστήριξη των:

"