Κεντρική

ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝΕθελοντική Αιμοδοσία Εκτύπωση

Ο Γιώργος Ταχτσίδης στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία και προσφέρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή οργάνωσης αιμοδοτών "Blood Donation".

Την εφαρμογή μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλα τα σωματεία και οι οργανώσεις εθελοντών αιμοδοτών.

 

 

 

 

 

Η εφαρμογή "Blood Donation" είναι μια εφαρμογή που οργανώνει σωματεία εθελοντών αιμοδοτών. Παρακολουθεί όλες τις αιμοδοσίες καθενός αιμοδότη, καθώς και τις φιάλες αίμοτος που πήρε για ασθενείς, καθώς και βραβεία ή επαίνους που πιθανόν του απονεμήθηκαν. Στην καρτέλα του εμφανίζονται λεπτομερώς όλες αυτές οι πληροφορίες και όσον αφορά την αιμοδοσία εμφανίζει και μήνυμα με τον αριθμό ημερών από την προηγούμενη αιμοδοσία (πράσινο χρώμα ή κόκκινο αν είναι πρόσφατη). Στις λίστες μπορούμε να εμφανίσουμε στοιχεία των αιμοδοτών με διάφορα κριτήρια (μπορούμε να βρούμε για παράδειγμα ποιοί αιμοδότες έχουν συγκεκριμένη ομάδα αίματος, τις συνολικές αιμοδοσίες/αιμοληψίες ανά αιμοδότη κλπ), ακόμη να εκτυπώσουμε ετικέτες για αλληλογραφία.

Customer

 

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή της εφαρμογής επικοινωνείστε :

Διέυθυνση Βλαχάκου 3, 562 24, Εύοσμος, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τηλέφωνο 2310-704043,   Κινητό 6977-635486

e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (Μην ξεχάσετε: Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο)