Κεντρική

ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝΌροι χρήσης Εκτύπωση

Όροι και προϋποθέσεις επίσκεψης και χρήσης του site μας

Το 'www.hair.gr' είναι ιδιοκτησία του Ταχτσίδη Γιώργου και το οποίο εφ' εξής θα καλείται λόγω συντομίας 'site'. Σας συνιστούμε την προσεκτική ανάγνωση των παρακάτω στοιχείων πριν χρησιμοποιήσετε το site μας. Η επίσκεψη στις σελίδες του site μας, βάσει νόμου σημαίνει ότι αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε το site μας.

Σημαντικές πληροφορίες. Παρακαλούμε να τις διαβάσετε. 

Πεδίο Χρήσης

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και διανομή όλων όσων υπάρχουν στο site μας (κείμενο, φωτογραφίες, γραφικά, λογότυπα, κώδικας προγράμματος κλπ), είτε αυτά αποτελούν ιδιοκτησία μας είτε ιδιοκτησία τρίτων. Χρησιμοποιώντας το site μας δεν αποκτάτε κανένα δικαίωμα για οποιοδήποτε υλικό περιλαμβάνεται σε αυτό.
Εχεται δικαίωμα να εκτυπώσετε οποιοδήποτε τμήμα του site μας για προσωπική σας και μόνο χρήση. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε από το site μας για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, όπως επιχειρηματική ή εμπορική χρήση ή να το τροποποιήσετε ή να το διανέμετε ή να το αναδημοσιεύσετε οπουδήποτε.
Όλα τα ονόματα, εμπορικά σήματα και λογότυπα που βρίσκονται στο site μας, είτε είναι ιδιοκτησίας μας είτε ιδιοκτησίας τρίτων, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν ή να αναπαραχθούν με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός αν λάβετε έγγραφη άδεια από εμάς ή από αυτόν που του ανήκει. Δεν επιτρέπεται η αναφορά ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του site μας με σκοπό την αποκομιδή κέρδους. Ενέργειες που παραβιάζουν τα παραπάνω θα διώκονται άμεσα από την πλευρά μας με όλα τα μέσα που μας διαθέτει ο νόμος. Χωρίς εγγυήσεις

Όλες οι πληροφορίες στο site μας παρέχονται «ως έχουν», αυτό σημαίνει ότι:
Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε για την ακρίβεια ή αλήθεια των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στο site μας, ούτε και αναλαμβάνουμε κάποια ευθύνη.
Με την επίσκεψή σας στις σελίδες του site μας, αποδέχεστε πως αν υποστείτε οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια, ή αναγκαστείτε να πληρώσετε για αποκατάσταση ζημιάς η οποία δημιουργήθηκε από την επίσκεψή στο site μας ή της χρήσης αυτού (πχ χρηματική απώλεια λόγω στήριξης σε οποιεσδήποτε ανακριβείς πληροφορίες ή ζημιά στον υπολογιστή σας από κάποιον ιό) τότε ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε οποιαδήποτε αποζημίωση από εμάς ή από οποιονδήποτε μας βοήθησε να συνθέσουμε το site μας ή βοήθησε στην παρουσίαση ή στην δημιουργία του. Δεν έχουμε ουδεμία νομική υποχρέωση απέναντι σας όσον αφορά οποιεσδήποτε τέτοιες απώλειες, έξοδα ή ζημιές.

Φροντίδα και επιμέλεια μας είναι να καταστήσουμε το site μας τεχνικά και καλαισθητικά άψογο. Ομως δεν παρέχουμε καμία εγγύηση όσον αφορά την ποιότητα του site μας και την ικανότητα ανταπόκρισης σε όλες της χρήσης.Δεσμοί (Links) προς άλλα sites

Στο site μας υπάρχουν δεσμοί (links) προς άλλα sites, τα οποία επιτρέπουν στο χρήστη να τα επισκεφτεί. Επειδή εμείς δεν ελέγχουμε αυτά τα sites και επειδή δεν μπορούμε να ελέγξουμε το περιεχόμενο τους, σας αναφέρουμε πως δεν είναι δυνατόν να έχουμε την ευθύνη για οτιδήποτε θα βρείτε στα sites αυτά. Η επίσκεψη σας στα sites αυτά γίνεται με αποκλειστική δική σας ευθύνη. Η αναφορά των δεσμών αυτών, δεν σημαίνει ότι προτείνουμε τα site αυτά.Παραβίαση Κανόνων και Ρυθμίσεων

Το hair.gr διατηρεί το δικαίωμα να ελέγχει τους επισκέπτες του για τον τρόπο και την χρήση των σελίδων τoy. Οποιαδήποτε ενέργεια για πρόσβαση στα συστήματα μας ή στον κώδικα , επιφέρει άμεσες νομικές ενέργειες από την πλευρά μας για αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημιάς ή βλάβης έχουμε υποστεί. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να αποκόψουμε από τα συστήματα μας, οποιαδήποτε διεύθυνση του Internet θεωρούμε ότι μας έβλαψε ή μπορεί να μας βλάψει. Τροποποίηση των Όρων, Προϋποθέσεων και Κανόνων

Το hai.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους και προϋποθέσεις που διέπουν το site μας ανά πάσα στιγμή. Γι' αυτό παρακαλούμε τους χρήστες του site μας και τους πελάτες μας να το επισκέπτονται συχνά για να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές. Διατηρούμε επίσης κάθε δικαίωμα να αλλάξουμε το περιεχόμενο και την παρουσίαση των σελίδων μας όποτε το κρίνουμε σκόπιμο ή αναγκαίο.

 

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα