Κεντρική Η εταιρεία

ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝΗ εταιρεία Εκτύπωση

Λύση στα δικά σας μέτρα

Ο Γιώργος Ταχτσίδης, αναλυτής-προγραμματιστής, με πολυετή εμπειρία στην πληροφορική κομμωτικών επιχειρήσεων, χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα και πανίσχυρα εργαλεία δημιούργησε το πρόγραμμα Hair Manager!

Προστατέψτε την επένδυσή σας!

Ο Γιώργος Ταχτσίδης δίνοντας, από το 1992, ανελλιπώς το παρόν στο χώρο των κομμωτηρίων, αποτελεί προσωπική εγγύηση για τη διαρκή υποστήριξη της επένδυσής σας.

Με τις απαραίτητες αναβαθμίσεις, την κατάλληλη εκπαίδευση, με προσωπικές επισκέψεις συμβουλευτικής, τηλεφωνική υποστήριξη και με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας [internet, e-mail] βρίσκεται συνεχώς παρών με "λύσεις εχεμύθειας κι εμπιστοσύνης".

Γιώργος Ταχτσίδης

Γεννημένος το 1965 στη Θεσσαλονίκη, με σπουδές στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής σχολής του Α.Π.Θ., ασχολείται επαγγελματικά στο χώρο της πληροφορικής από το 1986.'Εχει διδακτική εμπειρία πάνω από 3500 ώρες σε ποικίλα αντικείμενα πληροφορικής. 'Έχει αναπτύξει περισσότερες από 20 ειδικές εφαρμογές σε διαφόρους τομείς επιχειρηματικής, εμπορικής και ακαδημαϊκής δραστηριότητας. Από το 1997 μέχρι το 2004 διετέλεσε υπεύθυνος μηχανοργάνωσης του Δήμου Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

Το 1991 αναπτύσσει σε συνεργασία με κομμωτήρια και ειδικούς στο management, το πρωτοποριακό, για την εποχή εκείνη, πρόγραμμα διαχείρισης κομμωτηρίου Palais de Coiffure το οποίο αποτέλεσε και αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στην ανάπτυξη περισσοτέρων από 230 επιτυχημένων κομμωτηρίων!

Είναι δημιουργός και διαχειριστής του ειδικού site για κομμωτήρια www.hair.gr στο internet.

Βλαχάκου 3, 562 24, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη,
τηλ.2310704043 κιν.6977635486 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.